1. ONE STALNO KRITIKUJU. Kritika je destruktivna. Sad ćete možda reći :,,A šta ja treba da radim, da trpim i ćutim ? Zar ne smem ništa da kažem ?“ Ne, nego treba da se zapitate zašto kritikujete ! Da li je to zato što želite da nešto promenite na bolje ? Obično su to žene koje su odrasle u kritici, a ne u ljubavi. Naravno da ponekad možete da kažete šta vam se ne dopada, ali ako to često i redovno radite , svakako nije dobro.  Kritici nema mesta u dugoročnim odnosima. Sve može da se kaže  lepo, bez uvreda i obezvređivanja drugoga. Naučite da komunicirate, podelite svoje emocije i tako podstaknite promene. 
  2. SVAĐAJU SE. Izražavanje svoga mišljenja nije svađa, ako se neko ne slaže sa vašim mišljenjem nije nužno da se borite da dokažete svoje kao jedino ispravno !
  3. IMAJU OGRANIČAVAJUĆA UVERENJA O NOVCU. Imate uverenje da je nemoguće ili veoma teško doći do novca, da veliki novac imaju samo deca bogataša, oni koji imaju veze, one koje pristaju  da odu u krevet sa nekim ? Štedljivi ste, žao vam je da trošite novac na manikir itd .  Šta očekujete ? Kakvog ćete privući ? Zasigurno neke sa ograničavajućim uverenjima , samo možda neke druge vrste. To ne znači da treba da potrošite poslednji dinar na sebe, da postanete nerazumne, ali nije dobro ni da budete u stalnom strahu i grču oko novca. Ne morate težiti da zaradite milion dolara, jer je to nerealno, ali nije dobro ni da gajite zavist prema bogatima. Tu se mogu podvući i uverenja tipa: ,, Svi bogati muškarci varaju“, ,,Svi bogataši su ženskaroši“. To su vaša ograničavajuća uverenja, a svakako ne činjenice.
  4. KUKAJU. Stalno se žalite, hranite negativnom energijom iz vesti, sa televizije, pratite  sve to na Internetu. Ako vam se nešto ne sviđa ne morate da gledate, ako vam se muzika ne dopada – ne morate da slušate! Ako vam ne odgovara partner – napustite ga ! Ako vam  se ne sviđa posao – nađite drugi ! Ako vam se ne sviđa biznis – započnite novi ! Ako vam se ne sviđa žvot u svojo zemlji – preselite  se u inostranstvo !
  5. OGRANIČAVAJUĆE UVERENJE: ,,NEMA NORMALNIH MUŠKARACA“. Pretpostavljate da su svi normalni muškarci davno već u braku, naročito ako imate oko 40 godina. Onda se nemojte čuditi ako privučete muškarca sa ograničavajućim uverenjem da je sav novac već razgrabljen, da su masoni prigrabili sve za sebe i sl.
  6. NE PRIHVATAJU ODGOVORNOST ZA SOPSTVENI ŽIVOT. Ako niste zadovoljne svojim muškarcem ili svojom zaradom, zapitajte se ko je za to kriv ? Ko je izgradio vaš život ? Da li je kriv predsednik, kurs dolara ili evra, bivši ili roditelji ?
  7. ODSUSTVO ŽELJE ZA LIČNIM RAZVOJEM.  Svi koji krenu na trenige se razvedu.  Ako budem htela da ručam u skupom restoranu – to će dovesti do razvoda (Zašto kad mogu da lepo skuvam jelo kod kuće, za mnogo manje para?). Zašto da idem kod frizera, kad mogu i sama da napravim frizuru ? Takve žene često privuku muškarce sa stavom: ,,Ja sve znam!“ , ,,Ti treneri su šarlatani“ ili će vam reći da ste njemu lepe i takve ,da vam ne treba salon lepote, da imate šta da radite i kod kuće, bez da idete da nešto učite…

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.