UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE ONLINE SOBE SA METAFORIČKIM ASOCIJATIVNIM KARTAMA

U sobu sa metaforičnim asocijativnim kartama ulazite putem linka koji će stići na Vašu email adresu, koju ste naveli u kontak obrascu.

VAŽNA NAPOMENA : NE ZABORAVITE DA JE TERMIN U MEJLU POTVRDA PO VREMENSKOJ ZONI MOSKVE U RUSKOJ FEDERACIJI, TE JE TO SAT VREMENA RANIJE KOD NAS (Npr. 18h u Moskvi je 17h u Beogradu).

Nakon klika na link, pojaviće se prvo prazno polje, u koje treba da ukucate Vašu email adresu, preko koje ste se prijavili. Klikom na plavo polje ispod, potvrđujete unos Vaše adrese i ulazite u Chatroom.

Potom se nudi varijanta seanse sa ili bez korišćenja kamere. Kliknite , da otkažete kameru.  Kamera se može koristiti , ali se ne preporučuje zbog opterećenja online veze i nije nužna za realizaciju seanse.

Na ekrenu će se pojaviti dva polja, jedno sa Vašim, a drugo sa imenom Vašeg trenera (coach-a).

Seansa počinje u dogovoru sa trenerom, te se preporučuje da budete tu, nekih  5 min pre zakazanog termina seanse. Kako bi aktivirali sobu sa kartama kliknite na .
Ako imate ikakvih problema sa zvukom, možete napisati poruku koristeći opciju .

Trener započinje seansu aktiviranjem odgovarajuće vrste karata (desna kolona na ekranu), a potom Vi imate mogućnost izbora i postavljanja karte na ekran. Karte se mogu prevrnuti (naličje – lice), okrenuti kao u ogledalu, rotirati i udaljiti sa ekrana.

Po završetku seanse, trener i vi izlazite iz cahatroom-a i nemate mogućnost vraćanja, bez ponovnog zakazivanja termina.

 

POGLEDAJTE TUTORIJAL:  KLIKINTE OVDE