1. Biti u vezi sa oženjenim muškarcem je vrlo neekološki, neetično i ružno prema njegovoj ženi. Zamislite da ste Vi na mestu te žene ! Kako bi Vama bilo da se  pojavi sa strane neka žena koja od Vašeg muža traži nešto svoje ? To je razrušavanje jezgra nečije porodice. Jasno je da se ne preporučuje da uopšte ulazite u takvu situaciju ! Na nesreći tuđe porodice je teško izgraditi svoju sreću !
  2. Na nivou energetike, kada ste u vezi sa oženjenim muškarcem , sav teret i sve probleme njegove porodice preuzimate na sebe ! On dolazi kod Vas, nalazite se u hotelu ili putujete zajedno, posećujete neka dešavanja i sve probleme njegove žene, dece, familije preuzimate na sebe ! Vi ste mentalna WC šolja !
  3. Ako on ne planira da se razvede, Vi prosto gubite vreme sa njim ! Za žene je mnogo lakše da nađu odgovarajućeg partnera sa 35 nego sa 55 godina. Realno, šanse se postepeno, ali sve više  smanjuju ! Ako ostanete sa njim godinu, dve, pa i tri  godine ili duže, propuštate da sretnete nekog od potencijalnih partnera. Sa 38 ili 40 godina ste već pomućenog uma od svih tih lažnih obećanja i sve Vam  je teže da nađete nekog ko će Vam odgovarati . Prosto ste izgubili svoje vreme, a mogla ste da nađete verovatno više dobrih,  cool, dostojnih muškaraca.  Zato ne treba da se saglašavate  sa ulogom druge žene !
  4. Vezujete se za njega. Ako Vam je to veza od par nedelja, nekako ćete ga preboleti. Ukoliko se viđate dve i više godina, proživljavate svašta zajedno, zaljubljujete se, vezujete se, raskid će Vam potom biti pakleno težak, sa sve depresijom, možda i nekom bolešću ! Da li Vam to treba ?!
  5. Dok se sa svojim oženjenim partnerom viđate na skrovitim mestima, Vi ste zatvoreni i skriveni za druge muškarce. Umesto tog ,,dunstera“ koji obmanjuje svoju ženu, propuštate bar tri, pet, možda sedam i više  cool, interesantnih muškaraca, udvarača koji bi se borili za Vašu pažnju.

JEDNOSTAVNO GA PITAJTE KAKVE PLANOVE IMA SA VAMA !

Ako Vam kaže da prosto uživa tako sa Vama, ali da nema u planu da se razvodi- ne gubite vreme. Odlazite što pre !

Ako Vam , pak ,kaže kako je to što ste se Vi pojavili u njegovom životu ,,dar sa neba“, nešto neverovatno, da želi da bude sa Vama i da planira da se razvede, tražite od njega da Vam kaže konkretne rokove i planirajte to zajedno (do kada on mora predati zahtev za razvod, izaći iz porodičnog stana i dalje sa Vama započeti zajednički život, brak i sl.).

Ako je obećao da će se razvesti, ali stalno to odlaže i probija dogovorene rokove, to su ,,puste priče“. Napustite ga! Imajte uvažavanja prema sebi. Ne dozvolite da nekome budete razonoda. Ima izvrsnih slobodnih muškaraca !

 

Izvod iz vebinara Ljeva Voževatova