Hoću snažnog muškarca ! Gde se takav  može  naći ?

Zašto žene privlače muškarce koji nisu takvi, jaki , dostojni, kakve kažu da žele ?

Možda i privuku jake muškarce, ali oni ne žele ozbiljnu vezu ili se brzo  izgube …

Ja sam jaka žena i želim muškarca jačeg od sebe ili ja nisam jaka i zato želim jakog muškarca uz sebe !

Zasigurno da je kod takvih žena, koje kažu da takve žele, a ne uspevaju da ostvare vezu sa takvim muškarcima, u biti neki podsvesni strah, suprotstavljanje  i neprihvatanje jakih muškaraca.

Pokazaćemo to npr. kroz umeće primanje poklona. Šta mislite, da li se sve žene obraduju poklonu ? Ne ! Mnoge se ne obraduju zato što i u poklonu vide neki trik, razmišljaju da će, ako prime poklon, samim tim biti nešto dužne da daju, urade zauzvrat !

Možda su u prošlosti imale neka loša iskustva sa jakim muškarcima, možda misle da je moć opasna, da im može naneti bol itd. Iako kažu da žele takvog, čim im se približi osećaju strah, ograničenja, parališu se, loše im je, javlja se nepoverenje, neuverenost itd. Onda još očekuju da ih on umiri, da zasluži njihovo poverenje, da zaista dokaže zainteresovanost …  Da podsetimo … Niko ništa nije dužan da uradi !

Jak muškarac zna šta hoće, ne želi da čeka beskonačno, nije uvek dobro raspoložen, stalno je u nekom poslu i mora da se suočava sa razni stresnim situacijama. Ako očekujete da bude uvek raspoložen – to nije moguće ! Ako želite takvog muškarca , prihvatite da će on često biti neraspoložen. Ako vam to izaziva diskomfor, stres ili ga žalite zbog toga, vama neće biti dobro sa njim.

Dakle, umesto da se pitate gde sresti jakog muškarca, kako razgovarati i postupati sa njim, zapitajte se šta sa sobom treba da uradite, kako bi jaki muškarci mogli da se  zainteresuju i ostanu tu za vas !

Izvod iz odgovora psihologa  Jaroslava Samoilova